Les seleccions d'equip de la UV acomiaden el 2019 amb la tercera jornada de CAEU

  • Servei d'Esports
  • 13 de desembre de 2019
 
Una esportista en al camp d'esports de la Universitat
Una esportista en al camp d'esports de la Universitat

La tercera jornada del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU) per equips es va jugar aquest dijous i va enfrontar la Universitat de València i la Universitat d'Alacant. En total, la UV va aconseguir quatre victòries com a universitat local i només dos com a visitant.

Locals

La selecció masculina de futbol segueix invicta en el campionat i va acabar el partit havent marcat dos gols a la porteria dels de la UA i deixant-ne la seua a zero (UV 2 – 0 UA). Un mateix escenari de victòria van protagonitzar les xiques de la UV de la selecció de futbol, que van fer pujar al marcador tres gols enfront de l'únic de les jugadores alacantines (UV 3 – 1 UA).

En aquesta tercera jornada, l'equip de futbol sala masculí de la UV va guanyar la UA per cinc gols a 2 (UV 5 – 2 UA). Per la seua banda, les xiques no van poder superar les seues rivals (UV 2 – 15 UA).

En bàsquet, els xics es van emportar la victòria (UV 84 – 70 UA), mentre que les seues companyes no van poder superar les seues rivals (UV 52 – 57 UA).

Visitants

Com a visitant, la Universitat de València va tancar la jornada amb dues victòries: la de l'equip d'handbol femení (UA 28 – 34 UV) i en pàdel (UA 0 – 3 UV). Els resultats de la resta de partits van ser els següents: voleibol femení (UA 3 – 0 UV), voleibol masculí (UA 3 – 1 UV), handbol masculí (UA 29 – 25 UV) i tenis (3 – 0).

Després d'aquesta tercera jornada, les seleccions d'equip, a més de pàdel i tenis, descansen i no tornaran a la competició fins al febrer de 2020, quarta jornada que enfrontarà la UV i la UPV.