Les seleccions de tennis i pàdel, llistes pel retorn del CADU

  • 26 de gener de 2017
 
Les seleccions de tennis i pàdel, llistes pel retorn del CADU

Les seleccions de tennis i pàdel de la Universitat de València es preparen per reprendre el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CADU), la competició en la qual es donen cita les set universitats del sistema universitari valencià i que serveix per proclamar els campions valencians i determinar què seleccions representaran la Universitat en els Campionats d'Espanya Universitaris.

Dimecres que ve, 1 de febrer, les seleccions de la Universitat de València s'enfrontaran davant la Universitat d'Alacant en la que seria la tercera jornada de la lliga CADU, que va haver de ser ajornada des del mes de desembre fins aquest moment.

El combinat de pàdel, dirigit per Jorge Bellmont, afronta el partit "amb una gran importància, ja que una victòria ens col·locaria en una situació molt bona per dependre de nosaltres mateixos a l'hora de poder optar a la lluita per les medalles. No contemplem cap altra opció que no sigui la de guanyar, perquè una derrota ens posaria molt difícil l'objectiu d'arribar a la final ", comenta el tècnic.

Quant a l'equip, Bellmont destaca que "tenim la sort de comptar amb un grup de jugadors / es d'un gran nivell, i confiem molt en el treball que s'està realitzant setmanalment amb ells. Entrenament després entrenament em demostren que tenen més ganes que jo en aconseguir arribar a la final, i realment demostren que volen quedar campions del CADU ".

Per la seva banda, la selecció de tennis arriba a la cita invicta i per Amparo Llópez, seleccionadora de l'combinat, les expectatives de cara a aquesta jornada passen per "guanyar-los i d'aquesta manera continuar invictes. De moment ens hem portat els partits davant la Universitat Catòlica de València i la Universitat Miguel Hernández d'Elx, així que el nostre objectiu és sumar també davant la Universitat d'Alacant ". Respecte a l'equip, la Universitat de València participarà amb Pedro Lizondo, Raúl Gil, Paula Álvarez i Beatriz Córcole, que disputaran els partits d'individual masculí, individual femení i el mixt.

Com en anteriors cites esportives universitàries, el Servei d'Educació Física i Esports oferirà cobertura en directe i seguiment de les seleccions a través de les seves xarxes socials oficials Twitter: @sefuv i www.facebook.com/SEFUV) en què oferirà a tots els seguidors informació més immediata sobre els resultats de les diferents trobades.