Un seminari en xarxa analitza els avanços de la realitat augmentada en tractaments psicològics

  • Unitat de Suport als Instituts Tarongers
  • 11 de maig de 2021
 
Poster del seminari

Dimecres que ve, 12 de maig, de 16.00 a 17.30, se celebrarà un seminari en xarxa que té com a objectiu analitzar i obrir un debat sobre els nous avanços en el camp de la realitat virtual i augmentada i el seu rol com a eines per a millorar el benestar i realitzar intervencions psicològiques.

El seminari està organitzat pel grup d’Investigació Labpsitec, de la Universitat de València i serà presentat per la professora Rosa María Baños, directora de l’Institut Polibenestar i del grup d’investigació de la xarxa CIBER de Fisiopatologia de l’Obesitat i Nutrició (CB06/03/0052).

La sessions formen part de les activitats del projecte TACTILITY (H2020-N 856718), projecte d’innovació que té com a objectiu integrar el sentit del tacte dins dels sistemes de realitat virtual. Segons expliquen els investigadors, a través d’un guant hàptic es buscarà emular les sensacions del tacte d’allò que vaja ocorrent en la realitat virtual.

El seminari es realitzarà en anglés, és gratuït i obert al públic, però està especialment dirigit a psicòlegs i estudiants de psicologia que estiguen interessats en l’ús de la realitat virtual i la realitat Augmentada com a eines per a dispensar intervencions psicològiques.

Més informació: