Set seleccions de la UV passen a la final del CADU per equips

  • Servei d'Esports
  • 2 de març de 2020
 
Equip d'handbol masculí
Equip d'handbol masculí

Ja són set les seleccions d’equip de la Universitat de València les que jugaran la final del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari aquest 5 de març a la Universitat CEU Cardenal Herrera.

El passat diumenge, la cinquena i última jornada del CADU, que va enfrontar la Universitat de València contra la Universitat Miguel Hernández, va determinar el pas de certes seleccions a la final. L’equip de futbol femení ja tenia la plaça assegurada, a la qual es van sumar els equips femení i masculí de bàsquet; aquestes tres seleccions ja tenen el seu bitllet per al Campionat d’Espanya (en aquests esports, les dos universitats finalistes de la Comunitat Valenciana es classifiquen per al nacional). A més, l’equip de futbol sala masculí i handbol masculí també es van guanyar el pas per a la final autonòmica.

A aquestes seleccions classificades se li sumen els conjunts femení i masculí de rugbi del Campionat de Concentració, que van jugar diumenge la seua última jornada i també disputaran la final el 5 de març.

Resultats de la cinquena jornada CADU

Com a locals, en bàsquet, la selecció femenina va ser superior a les rivals, en anotar 91 punts enfront dels 32 de la UMH. Els xics, per la seua banda, van tancar el partit amb un marcador avantatjat: UV 110-48 UMH. En futbol sala masculí, la UV va guanyar amb 11 gols enfront dels quatre de la UMH; i quant a les xiques, van tancar la seua actuació amb un empat: UV 2-2 UMH.

La selecció de futbol femení, ja classificada per al CEU, aquesta vegada va trencar la ratxa d’invicta del campionat i va perdre per dos gols a quatre. L’equip masculí de futbol va caure 0-1, resultat que el va deixar fora de la final.

Com a visitants, les dos seleccions d’handbol van guanyar els seus partits. Les xiques van vèncer les de la UMH amb un marcador ajustat (UMH 23-25 UV), però malgrat la victòria no es van classificar per a la final i els xics van superar el partit amb 32 gols enfront dels 26 de l’equip contrari. La selecció de voleibol femení va caure contra la UMH (UMH 3-2 UV), resultat que les deixa fora de la final. Per la seua banda, els xics, ja sense opcions per a la jornada final, també van perdre UMH 0-3 UV.

La selecció de pàdel passa a la final

L’última jornada classificatòria per als equips de tenis i pàdel també es va disputar diumenge contra la UMH, on la Universitat de València acudia com a visitant. En tenis, malgrat guanyar aquest diumenge 0-3, la UV tanca la seua actuació en l’autonòmic en tercera posició i es queda a les portes de la final, tot i haver remuntat en les dos últimes jornades. La selecció de pàdel sí que jugarà la final, classificada amb la mateixa quantitat de punts que la Universitat Jaume I.