La Tenda UV reobri al públic l’1 de juliol les botigues de Blasco Ibáñez, Tarongers i Burjassot

  • Fundació General UV
  • 30 de juny de 2020
 
Aparador de La Tenda UV al Campus de Burjassot-Paterna.
Aparador de LaTendaUV Burjassot.

La Tenda UV reobri al públic les botigues dels campus de Blasco Ibáñez (Publicacions de la Universitat de València), Tarongers i Burjassot aquest dimecres, 1 de juliol, per a oferir els seus serveis de manera presencial. D’altra banda, l’atenció telemàtica que es va activar amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma el passat 13 de març es mantindrà igualment i la botiga del Centre Cultural La Nau continuarà tancada fins a la seua adaptació definitiva a la nova situació causada per la pandèmia de la covid-19.

Totes tres botigues obriran les seues portes al públic de 10 a 14 hores, de dilluns a divendres, per a atendre les comandes personalment, que també se’n podran realitzar de manera telemàtica (telèfon i correu electrònic).

ATENCIÓ PRESENCIAL I TELEMÀTICA:
LaTendaUV Blasco Ibáñez (Publicacions de la Universitat de València, C/ Arts Gràfiques, 13): 963156822 (publicacions@latenda.es)

LaTendaUV Tarongers (Campus Universitat de València, Aulari Nord, Baix, Av/ Tarongers, S/N): 963828968 (tarongers@latenda.es)

LaTendaUV Burjassot (Campus Burjassot - Edif. Biblioteca Ciències, C/ Dr. Moliner, 50): 963544568 (burjassot@latenda.es)

Administració: 963531071 (latenda@uv.es)

TANCAT SENSE ATENCIÓ:
LaTendaUV La Nau

Més informació: