La transformació del model social i el benestar en l’entorn urbà centraran la tercera jornada per la sostenibilitat

  • Fundació Universitat-Empresa
  • 15 de novembre de 2021
 
Imagen de la noticia

El benestar de les persones en l’entorn urbà i la transformació del model social. Aquest són els temes de la tercera de les jornades sobre sostenibilitat de la Universitat de València, que tindrà lloc dimarts que ve, 30 de novembre, a partir de les 17.00 hores, en la Sala d’actes del Jardí Botànic, en format híbrid.

Aquestes jornades, organitzades pel Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València, en el marc del seu projecte ‘ODS, jo sí!’, tenen com a objectiu convertir-se en un fòrum permanent de coneixement, debat i sensibilització sobre els reptes de la societat.

La jornada la inaugurarà Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible i Espai Públic de l’Ajuntament de València. A continuació, participaran Aphat Amonarraiz, arquitecte membre de Zubi Labs; José Manuel Pastor, catedràtic d’Anàlisi Econòmica de la Universitat de València; Cristina Ramón, presidenta de la Coordinadora Valenciana de ONGD; i Pura Peris, directora general d’Emergència Residencial, Funció Social de l’Habitatge i Observatori de l’Hàbitat i Segregació Urbana de la Generalitat Valenciana, els qui debatran sobre el benestar de les persones en l’entorn urbà i transformació del model social.

El debat el conduirà la periodista Nuria García i serà clausurat pel director del Jardí Botànic, Jaime Güemes.

Prendre consciència davant els recursos limitats del planeta

«És necessari crear aliances amb l’Administració Pública valenciana, les organitzacions i el teixit empresarial», explica la vicerectora d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València, Elena Martínez. «La Universitat, com a part del seu compromís social, ha de ser l’encarregada de provocar aquestes sinergies», assegura la vicerectora.

La finalitat última –afig Elena Martínez– és «buscar estratègies participades que conduïsquen a la implementació de l’Agenda 2030». «Es tracta de prendre consciència davant els limitats recursos del planeta i emprendre conjuntament accions pel canvi», subratlla.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA III TROBADA PER LA SOSTENIBILITAT

Benestar de les persones en l’entorn urbà i transformació del model social.
Dimarts 30 de novembre, a les 17.00 hores
Sala d’actes del Jardí Botànic
Format híbrid