El trinquet de Pelayo acull partides de pilota gratuïtes per a tota la comunitat universitària

  • Gabinet de Premsa
  • 29 d’octubre de 2018
 
Javi, en una partida anterior.
Javi, en una partida anterior.

El trinquet de Pelayo va acollir dissabte dia 27 d’octubre partides de pilota gratuïtes per a tota la comunitat universitària. També hi hagué un taller d’iniciació. L’activitat s’emmarcava en el Festival de Benvinguda de la Universitat de València.

A les 16:30 hores començaren les tradicionals partides de pilota de raspall i d’escala i corda. A les 17 arrancà el taller d’iniciació, amb l’objectiu de donar a conèixer la pilota entre tota la comunitat universitària.

En les partides participaren Genovés II, Javi, Soro III, Hèctor, Iván, Lorja, Ibiza, Vicent, Raúl i Ricardet.

El taller s’organitzà gràcies a la col·laboració del Servei de Política Lingüística de la Universitat, i s’impartí per jugadors professionals de pilota i llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

La comunitat universitària tingué una oportunitat única de conèixer la història, els diferents materials i tot allò al voltant de l’esport autòcton, a més de practicar el joc al mateix trinquet. Els assistents també pogueren viure de prop dos grans partides amb els millors jugadors de pilota del moment de les dues modalitats.

Arxivat en: Esports