Últims dies per a demanar plaça al Col·legi Major Rector Peset per a residir durant el curs 2021-2022

  • Col·legi Major Rector Peset
  • 20 de juliol de 2021
 
Imatge del col·legi major.
Imatge del col·legi major.

El proper 22 de juliol finalitza el termini per a sol·licitar l’admissió per residir al Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València. Al col·legi poden residir estudiants de grau, màster i doctorat de la Universitat de València, així com estudiants d’altres universitats i centres d’educació superior si queden places disponibles després d’atorgar les sol·licitades per estudiants de la Universitat de València.

Els estudiants universitaris, o que tinguen previsió de ser-ho, durant el curs 2021-2022 que desitgen residir al Col·legi Major Rector Peset en règim col·legial de pensió completa, han de presentar sol·licitud degudament emplenada mitjançant la seu electrònica de la Universitat de València abans del 22 de juliol. La resolució de les sol·licituds està prevista per al 23 de juliol. 

El Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València, situat al centre de la ciutat vella ofereix a més a més de la residència en pensió completa altres serveis com són dues biblioteques, gimnàs, sales de televisió, sales de jocs, sala de música, bugaderia i sales d’estar, entre altres. 

Com el curs que estem finalitzant, el proper curs tan sols s’ofereix la possibilitat d’allotjament en habitacions individuals com a mesura de prevenció contra el contagi de la COVID19. El preu en règim de pensió completa varia des dels 817.5€ als 938.15€  de dilluns a diumenge i inclou servei de desdejuni, esmorzar, dinar i sopar, climatització de la l'habitació, consums d'aigua i electricitat, neteja d’habitacions i banys i servei WIFI mitjançant la xarxa Eduroam en totes les instal·lacions. 

Durant el curs 2020-21 han residit al col·legi major 117 estudiants universitaris que cursaven 46 titulacions diferents entre grau, màster i doctorat. Encara que la majoria dels estudiants són de la Comunitat Valenciana i la resta de l’estat espanyol, la diversitat de llocs de procedència dels col·legials, enguany han conviscut estudiants de 17 nacionalitats diferents, propicien que estudiants de diferents països i cultures pugen conviure en un mateix espai, convertint al col·legi en un espai intercultural. En aquest curs que ara finalitza el 84% són estudiants de la Universitat de València, i la resta han cursat els seus estudis altres centres d’educació superior de la ciutat de València. 

5 Beques de residència

Així mateix, també han estat convocades 35 beques de residència per a estudiants de la Universitat de València, 20 beques en el CM Rector Peset i 8 en la Residència Universitària Damià Bonet per a estudiants de la Unió Europea convocades pel vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, per a estudiants residents a Europa i de 5 beques de residència al CM Rector Peset i 2 en la residència Damià bonet per a estudiants de països en vies de desenvolupament convocades pel vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació en el marc del programa de Cooperació Internacional al desenvolupament de la Comissió 0,7 de la Universitat de València.

Residència per a professorat i investigadors

A més a més, el col·legi major disposa d’habitacions específiques per a donar servei d’allotjament per a professorat, persones investigadores, participants en tribunals de tesis doctorals, jornades, congressos, estades curtes d’investigació en departaments de la universitat; així com persones que participen en activitats acadèmiques, culturals o socials realitzades per instituts, serveis i departaments universitaris o institucions culturals i socials de la ciutat en col·laboració amb la universitat. 

Tota la informació de les convocatòries de places, beques de residència i serveis que s’ofereixen al Col·legi Major Rector Peset és disponible en www.uv.es/cmrpeset
 

Més informació: