La Universitat obri la inscripció per a La Nau de les Xiquetes i els Xiquets, i La Nau Jove

  • Fundació General UV
  • 4 de maig de 2018
 
Imatge d'arxiu de La Nau de les Xiquetes i els Xiquets.
Imatge d'arxiu de La Nau de les Xiquetes i els Xiquets.

La Universitat de València, a través de la Fundació General, ha obert el període d’inscripció per a les escoles d’estiu: La Nau de les Xiquetes i els Xiquets, i La Nau Jove. Tindran prioritat per a accedir a aquests serveis les filles i els fills dels membres de la comunitat universitària (PAS, PDI i estudiantat) i del col·lectiu Alumni UV, així com els participants en anteriors edicions. També s’hi podran acollir infants sense vinculació amb la Universitat tenint en compte la limitació de places.

La Nau de les Xiquetes i els Xiquets és un programa d’oci educatiu per a infants entre 5 i 12 anys (nascuts entre el 2006 i el 2013) que es desenvolupa en el mes de juliol. Com en edicions anteriors, s’inspira en un fil conductor que motiva tots els continguts. Així, del 2 al 31 de juliol faran un viatge al ‘País Joc: tradicions i jocs de la nostra terra’. Durant aquesta aventura, coneixeran les tradicions i els costums de la cultura valenciana, a través de l’aprenentatge de jocs populars, refranys i cançons que han arribat a l’actualitat per la tradició oral. També coneixeran els oficis tradicionals i es convertiran en artesanes i artesans capaços de fer creacions meravelloses amb materials típics de la terra.

Hi ha una oferta de 450 places distribuïdes de la manera següent: 175 al Campus dels Tarongers; 175 al Campus de Blasco Ibáñez; i 100 al Campus de Burjassot-Paterna.

D’altra banda, La Nau Jove, dirigida a joves de 13 a 16 anys (nascuts entre els anys 2002 i 2005) i amb seu al Campus dels Tarongers, és un espai d’educació en el temps lliure i d’oci actiu, una proposta entre la formació i la diversió. Se n’ofereixen 90 places.

En ambdós casos, la inscripció, que es realitza mitjançant ENTREU, estarà oberta del 3 al 13 de maig per a les filles i els fills dels membres de la comunitat universitària, del col·lectiu Alumni UV i per als xiquets i els joves que participaren en edicions anteriors. El públic en general podrà inscriure-s’hi del 14 al 23 de maig.

Més informació: