La Universitat organitza el I Congrés sobre qualitat de l’ocupació des d’una perspectiva psicosocial

  • Unitat de Suport als Instituts Tarongers
  • 18 d’octubre de 2019
 
Fragment del cartell del congrés

L’Institut d’Investigació en Psicologia dels Recursos Humans, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral de la Universitat de València (IDOCAL) organitza els dies 22 i 23 d’octubre el “I Congrés sobre qualitat del treball i de l’ocupació des d’una perspectiva psicosocial i organitzacional”.

El congrés, que tindrà lloc en la Facultat de Psicologia, se celebra en el marc dels projectes d’investigació BELASOS (Benestar Sostenible en el Treball) i EMPQUAL (Nous desafiaments en l’estudi del benestar laboral en l’escenari d’eixida de la crisi. Estudi internacional de la qualitat de l’ocupació, factors personals, generacionals i socioculturals). Tots dos projectes estan coordinats per l’institut d’investigació IDOCAL (Universitat de València) i finançats pel Ministeri d’Economia i Competitivitat i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

L’objectiu del congrés, segons expliquen els seus directors, Nuria Tordera i José María Peiró, és “reflexionar sobre els diferents factors que incideixen en la qualitat del treball i l’ocupació, el benestar i l’acompliment laboral en l’actualitat atesos els resultats dels projectes d’investigació esmentats anteriorment”.

A més, en el congrés s’analitzaran els resultats dels projectes i es divulgaran i compartiran aquests resultats amb els agents interessats d’altres institucions públiques i privades. També, afegeixen els organitzadors “reflexionarem sobre els diferents factors (organitzacionals, personals i culturals), que incideixen en la qualitat de l’ocupació i del treball, el benestar i l’acompliment laboral en l’actualitat, adoptant una perspectiva transnacional i transcultural”.

Més informació: