La Universitat de València, reelegida per a la Comissió Executiva de l'Associació Universitària Iberoamericana de Postgrau (AUIP)

  • Gabinet de la Rectora
  • 21 d’abril de 2021
 
La Universitat de València, reelegida per a la Comissió Executiva de l'Associació Universitària Iberoamericana de Postgrau (AUIP)
Imatge de la sessió telemàtica

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, formarà novament part d'aquesta Associació Universitària de caràcter internacional després de l'Assemblea Extraordinària celebrada el passat 21 d'abril de manera telemàtica.

A causa de les adaptacions dutes a terme per la situació sanitària provocada a nivell mundial per la COVID-19, l'associació, que conjumina quasi 250 institucions procedents de 22 països iberoamericans, va celebrar la seua Assemblea General Ordinària i una Assemblea General Extraordinària de manera telemàtica.

Va ser durant la celebració de l'Assemblea General Extraordinària de l'associació en la qual es van dur a terme les eleccions del seu màxim òrgan executiu. Així, AUIP va triar als membres de la nova Comissió Executiva, formada per 20 institucions, que exerciran funcions de gestió i representació de l'Associació conforme al que reflecteixen els seus estatuts.

Aquesta comissió estarà presidida, durant els pròxims tres anys, pel rector de la Universitat de Sevilla (Espanya) Sr. Miguel Ángel Castro Arroyo, al costat d'institucions procedents de diversos països (l'Argentina, el Brasil, Colòmbia, Costa Rica, l'Equador, Espanya, Mèxic, Paraguai i República Dominicana). Així, seguint la idea de continuïtat i solidesa del projecte en un moment de crisi mundial, la rectora de la Universitat de València Mª Vicenta Mestre formarà part novament de l'executiva de l'associació, sent una de les nou institucions espanyoles i l'única pertanyent al Sistema Universitari Valencià.

- Més informació:
L'Associació Universitària Iberoamericana de Postgrau (AUIP) és un organisme internacional no governamental, sense ànim de lucre i reconeguda per la UNESCO, dedicada a la cooperació interuniversitària en l'àmbit del postgrau.

El seu àmbit d'actuació és la Comunitat Iberoamericana de Nacions on pretén crear espais de col·laboració acadèmica i d'investigació, el foment de la qualitat, la internacionalització de les institucions associades, així com afavorir la cohesió territorial i enfortir l'Espai Iberoamericà del Coneixement.
www.auip.org
________________
Una informació elaborada per UVComunicació a través del Gabinet de la Rectora de la Universitat de València, en col·laboració amb AUIP.

Imatges: