Visita institucional de l’alcalde de Bolonya a la Universitat

  • Gabinet de la Rectora
  • 6 de març de 2019
 
Visita Bologna

La rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, ha rebut a l’alcalde de la ciutat italiana de Bolonya, Virginio Merola, amb la fi d’enfortir llaços entre les dues entitats.

Els dos representants han pogut compartir interessos i necessitats comunes en la cerca de vies de col·laboració i treball conjunt entre la Universitat de València amb la ciutat de Bolonya i amb la Università di Bologna, la universitat occidental més antiga des de la seua fundació l’any 1317. A més, es dona la coincidència que la ciutat de Bolonya està agermanada des del 1980 amb la ciutat de València.

A la trobada també han participat el vicerector de Cultura i Esports, Antonio Ariño, el director de Gabinet de Rectorat, Joan Enric Úbeda, el director general de l’Alcaldia de Bolonya, Valerio Montalto, la cap de l’Oficina de Relacions Internacional de l’Ajuntament de Bolonya, Francesca Martinese, el coordinador general de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, Julio Olmos, la cap del Servei de Promoció Econòmica, Internacionalització i Turisme de València, Silvia Sancho, i el cap de Secció del Servei de Promoció Econòmica, Internacionalització i Turisme de València, Felipe Alcalà.

La reunió ha tingut lloc a l’històric edifici de La Nau, seu original de la Universitat de València en la seua fundació el 1499, i ha permès a la rectora Mª Vicenta Mestre mostrar a l'alcalde Virginio Merola alguns dels indrets més carismàtics de La Nau com són el Paranimf o la Biblioteca Històrica.

Imatges:

Arxivat en: Institucional