161 idees competiran en Idees MOTIVEM 2023

  • Fundació Universitat-Empresa
  • 18 de maig de 2023
 
Imagen de la noticia

Un total de 161 equips, compostos per 682 estudiants i 139 docents, participen en la competició Idees MOTIVEM 2023. Els diferents equips, de caràcter interdisciplinari, han plantejat idees conjuntament per a solucionar una necessitat. Es premiaran cinc idees, una per cada branca de coneixement: Arquitectura i Enginyeria; Arts i Humanitats; Ciències de la Salut; Ciències; i Ciències Socials i Jurídiques.

Aquesta acció formativa permet a l’alumnat de la Universitat de València posar en pràctica una sèrie de competències amb l’objectiu de millorar la seua ocupabilitat futura. Iniciativa, creativitat i comunicació, entre altres, els ajuden a generar, desenvolupar i presentar les idees en equip, amb la coordinació del professorat.

Formació específica per a transformar la idea MOTIVEM en un projecte

Ara, fins al 12 de maig, l’alumnat participant podrà continuar treballant la seua idea MOTIVEM a través de 25 hores de formació (9h presencials, 2h tutories en línia i 14h treball individual). En aquesta formació, l’alumnat podrà identificar el potencial de la seua idea presentada; desenvolupar el seu perfil emprenedor; i conéixer les oportunitats professionals que li ofereix l’entorn.

Què és MOTIVEM?

MOTIVEM és un programa que desenvolupa la Universitat de València en col·laboració amb ADEIT, amb la direcció del Vicerectorat d’Innovació i Transferència. El seu objectiu és fer costat al professorat de la Universitat de València en la dinamització de l’alumnat per a l’adquisició de competències que milloren la seua ocupabilitat.

MOTIVEM compta amb un consell acadèmic, compost per professorat de la Universitat de València que reforça aquesta iniciativa.

La participació del professorat i de l’alumnat és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank.