Del 17 al 26 d’octubre, celebrem la Benvinguda a la Universitat al curs 2023-2024

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 3 d’octubre de 2023
 
Imatge Benvinguda

La Universitat de València celebrarà la Benvinguda al curs 2023-2024 del 17 al 26 d’octubre, als campus de Burjassot, dels Tarongers, de Blasco Ibáñez i d’Ontinyent. En aquesta iniciativa, que impulsa la Delegació d’Estudiants, amb Marcos Durá Gimeno al front, i que organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), participaran els serveis universitaris per tal de mostrar les activitats que han preparat per al present curs així com també les associacions i col·lectius d’estudiants.

La Benvinguda 2023 començarà al campus de Burjassot, el dimarts 17 d’octubre. I seguirà al campus dels Tarongers, el 19 d’octubre; al campus de Blasco Ibáñez, el 24 d’octubre, i al campus d’Ontinyent, el 26 d’octubre. A més dels punts informatius dels serveis universitaris i d’associacions d’estudiants, que aprofitaran per donar a conèixer en persona els projectes i iniciatives dirigits a l’estudiantat per al curs 2023-2024, també es comptarà amb zona d’esbarjo amb música ambiental a càrrec de Solstice Music.  

Les últimes edicions de la Benvinguda han estat molt ben acollides tant per l’estudiantat com pels serveis i les associacions participants. És un model que permet conèixer les oportunitats de participació i d’implicació amb la vida universitària, com el VoluntariatUV, la programació cultural i esportiva o les associacions d’estudiants, així com també informació útil sobre ajudes, cursos d’idiomes, estades Erasmus+ i Forthem, i molt més.

La Benvinguda a la Universitat és un punt de trobada de l’estudiantat universitari, especialment el nouvingut, perquè puga entrar en contacte amb totes les propostes que la Universitat posa al seu abast i amb la resta d’estudiants i estudiantes, i integrar-se de ple en la vida universitària.

La Delegació d’Estudiants organitza la Benvinguda mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i amb la participació dels serveis de la Universitat i de les associacions i col·lectius d’estudiants.