Els alumnes del Grau en Òptica i Optometria de la Universitat de València col·laboren amb l'ONG Visió Sense Fronteres

  • 31 de maig de 2023
 
Imagen de la noticia

Els alumnes de tercer del Grau en la seua assignatura de Muntatge han dedicat part del seu temps per a netejar, marcar i ajustar ulleres usades perquè puguen ser utilitzades en les campanyes de prevenció de la ceguesa per error refractiu que l'ONG Visio Sense Fronteres duu a terme en diferents països de renda baixa, en concret per al seu pròxim projecte al Senegal. Els professors de l'assignatura han unit esforços per a fer realitat aquesta col·laboració.
Recentment s'ha signat un acord d'aquesta ONG amb la Universitat de València, la qual cosa ha servit com a marc d'actuació per als estudiants. Actualment hi ha més de 1.100 milions de persones en el món amb dèficit visual i en moltes casos unes simples ulleres pot retornar-los la visió.
Aquest tipus d'actuacions s'emmarquen dins dels Objectius de Desenvolupaments sostenible.
Gràcies a la direcció del Grau per donar suport a aquest tipus d'iniciatives que connecten als alumnes amb la realitat i la possibilitat de servir als més desfavorits.
En les fotos es poden veure als alumnes del grup dels dilluns, dimecres i dijous en la seua labor de reciclatge i amb algun fullet de l'ONG coneixent la labor que aquest tipus d'associacions realitzen en la prevenció de la ceguesa i la discapacitat visual en el món.
Les fotografies mostren els tres grups de muntatge que ha participat en el marcatge, neteja i organització de les ulleres reciclades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arxivat en: