Alumni UV presenta les seues activitats culturals per a aquest mes de maig

  • Fundació General UV
  • 7 de maig de 2024
 
Imagen de la noticia

Des de l'anàlisi literària fins al descobriment del patrimoni, Alumni UV ha preparat un programa divers que convida a l'exploració i el coneixement durant aquest mes de maig. La programació compta amb el Club de Lectura Quijote, un taller sobre esqueixos i llavors al Jardí Botànic, i una conferència sobre festes valencianes poc conegudes.

Aquest mes de juny els membres d'AlumniUV Premium tenen l'oportunitat de submergir-se en el món de la literatura contemporània amb el Club de Lectura Quijote, que estarà analitzant la novel·la "Los chicos" de Toni Sala. La posada en comú tindrà lloc el 14 de maig a la Sala Gonzalo Montiel del Centre Cultural La Nau. Encara que el grup actualment està complet, pots unir-te a la llista d'espera per a futures activitats.

El Club de Lectura Quijote és de participació gratuïta per als membres Alumni UV; només cal inscriure's ací.

Taller sobre esqueixos i llavors al Jardí Botànic
Per a aquelles persones interessades en la jardineria i la botànica, el Jardí Botànic de la Universitat de València ofereix un taller sobre esqueixos i llavors el 16 de maig. Durant aquesta activitat, els participants aprendran tècniques de cura de plantes, reproducció per esqueixos i selecció de substrats adequats. A més, tindran l'oportunitat d'emportar-se a casa un esqueix d'una planta com a pràctica del taller.

Pots consultar tota la informació i inscripció sobre el taller al següent enllaç.

Conferència Alumni Comparteix: Noves festes per descobrir a la Comunitat Valenciana
Finalment, el 22 de maig Alumni Comparteix presenta una conferència sobre les festes menys conegudes de la Comunitat Valenciana. Enrique Collado Belda, periodista cultural i festiu, compartirà la seua experiència explorant les tradicions locals, des de la "Nit de Fatxos" d'Onil fins als Escacs vivents de Xàbia. Aquesta xarrada és una oportunitat única per a descobrir la nostra riquesa cultural.
La conferència és gratuïta amb inscripció prèvia ací.