El campus de Burjassot gaudeix de la Benvinguda a la Universitat

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 20 d’octubre de 2022
 

La segona jornada de la Benvinguda a la Universitat 2022 s’ha celebrat al campus de Burjassot on l’estudiantat de les facultats de Matemàtiques, Física, Química, Farmàcia, Ciències Biològiques i de l’ETSE han pogut gaudir d’un matí distés, ple de música, orxata i bon ambient. A més, han pogut informar-se de les iniciatives que els serveis i les associacions i col·lectius d’estudiants tenen preparades per al curs 2022-2023.

Davant del Museu UV d’Història Natural s’ha instal·lat una zona d’esbarjo i per prendre un refresc i on ha tingut lloc l’animat concert del grup valencià Cactus. A més, a la plaça central estaven ubicats els punts informatius dels serveis universitaris i les associacions que han detallat des de les propostes de participació en projectes europeus, els cursos de llengües o propostes culturals fins al voluntariat, les borses de viatge, les beques, la mentoria, la representació estudiantil, el suport a les persones amb discapacitat, passant per les iniciatives de diversitats, igualtat o esports, entre moltes altres opcions disponibles per a enriquir l’experiència universitària.

La Benvinguda a la Universitat continuarà el proper dimarts, 25 d’octubre, al campus de Blasco Ibáñez, a les instal·lacions exteriors del Servei d’Educació Física i Esports (Av. Menéndez Pelayo, 19). De 10 a 14 hores l’estudiantat podrà informar-se de tot allò que necessita saber de l’oferta de serveis i de participació de la Universitat de València i a les 12:00 podrà assistir al concert del grup NIUSS.

La Benvinguda a la Universitat, organitzada per la Delegació d’Estudiants mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), és un punt de trobada per a la comunitat universitària i una oportunitat per entrar en contacte amb altres estudiants i estudiantes i integrar-se en la vida universitària.

Compta amb la participació del Centre d’Idiomes UV, Diversitats, Museu UV d’Història Natural, Servei d’Esports, Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), Servei de Bibilioteques i Documentació, Servei de Llengües i Política Lingüística, Servei de Relacions Internacionals i Cooperació (Erasmus+ i Forthem), Sindicatura Universitària de Greuges, Unitat d'Igualtat, UVdiscapacitat, UVemprén, UVocupació, UVsostenibilitat, Vicerectorat de Cultura i Societat, Assemblea General d’Estudiants (AGE), i de les associacions i col·lectius d’estudiants AIESEC València, Asociación de Astronomía  de la Universitat de València, Associació Valenciana d’Estudiants de Medicina (AVEM / IMFSA), Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA), Congrés d’Investigació Biomèdica (CIB), Col·lectiu d’Estudiants per la Facultat d’Economia Ètica, SAÓ i Unió d’Estudiants Valencians.