Carlos Taibo parla a Gandia sobre la situació bèl·lica actual

  • 21 d’octubre de 2022
 
Una imatge de la conferència de Taibo a Gandia.
Una imatge de la conferència de Taibo a Gandia.

Sota el títol "Rússia contra Ucraïna: imperis, pobles, energia" l'escriptor i professor de ciència política Carlos Taibo va impartir el dijous 20 d'octubre una conferència a Gandia. La xarrada va reunir vora 150 persones i es va poder seguir, també, en línia. Aquesta activitat ha estat organitzada en col.laboració amb el Centre Delàs d'Estudis per la Pau

L'escriptor i catedràtic de Ciències Polítiques i de l’Administració de la Universitat Autònoma de Madrid, Carlos Taibo, expert en geopolítica i transicions contemporànies a Europa Central i de l’Est, va oferir, a la seu del CIG-UV, una conferència el dijous 20 d’octubre a les 19 hores.

La conferència portava per títol "Rússia contra Ucraïna: imperis, pobles, energia" i a través d'aquesta xarrada Taibo ens va oferir les eines per a una anàlisi crítica de l’actual situació de conflicte i la seua deriva bèl·lica i militaritzadora, incloent-hi les crisis actuals i el conflicte a Ucraïna, lluny dels tòpics repetits.

La conferència es realitzà de forma presencial en l'aula 1 del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València a les 19h i va comgregar vora 150 persones. A  més, es  va poder seguir de forma onlie.

L’acte va estar organitzat en col.laboració amb el Centre Delàs d’Estudis per la Pau.

 

Arxivat en: