M. Carmen Bañó, reelegida degana de la Facultat de Ciències Biològiques

  • Gabinet de Premsa
  • 9 de març de 2021
 
M. Carmen Bañó Aracil amb el seu equip.
M. Carmen Bañó Aracil amb el seu equip.

M. Carmen Bañó Aracil ha sigut reelegida aquest dimarts (9 de març) com a degana de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València. La Junta de Centre ha emés 30 vots a favor.

Bañó repetirà en la direcció de la facultat amb el mateix equip que l’ha acompanyada els últims tres anys: Mercedes Fernández, vicedegana de Relacions Internacionals; Inmaculada García Robles, vicedegana de Qualitat i Innovació; Eduardo García Roger, vicedegà d’Estudis; Francisco Pérez Sánchez, vicedegà d’Infraestructures; i Maite Martínez Pastor, secretària de facultat.

M. Carmen Bañó és professora del de Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Facultat de Ciències Biològiques des de 1988. Ha sigut secretaria del Departament (1999-2002), secretaria de la Facultat (2003-2005), coordinadora de Programes d’Intercanvi (des de 2009) i coordinadora del Grau de Biotecnologia  (des de 2013), i és membre del Claustre de la Universitat i degana de la facultat els darrers 3 anys.

Quant a la seua activitat investigadora, va ser doctora en 1988 i va completar la seua formació amb estades d’investigació en el MIT (Massachusetts Institute of Technology) de Boston i en NIMR (National Institute for Medical Research) de Londres. En la actualitat, duu a terme  la seua investigació a l’institut Biotecmed de la Universitat de València sobre  l’estudi a nivell molecular del control del Cicle Cel·lular .