La Càtedra d’Economia del Bé Comú organitza una jornada sobre Finances i Assegurances Ètiques i Responsables

  • Gabinet de Premsa
  • 17 de novembre de 2023
 
Cartell de la jornada
Cartell de la jornada

La Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València celebra aquest dilluns 20 de novembre la Jornada de Finances i Assegurances Ètiques i Responsables. L’encontre tindrà lloc al Jardí Botànic entre les 9:15 i les 13:30 hores i participaran diferents entitats financeres de banca ètica i cooperativa, federacions i associacions d’economia social i solidaritat, especialistes i docents en sostenibilitat i empreses de la Comunitat Valenciana referents pel seu compromís social i mediambiental.

Hi haurà tres panells de diàleg amb l’objectiu d’obrir un espai d’aprenentatge i debat plural, al voltant de les necessitats financeres presents i futures vinculades a l’Agenda 2030, per a una economia més sostenible, saludable i justa per a totes les persones.

En l’encontre es tractaran temes com ara el rol de la banca ètica i cooperativa en l’Agenda 2030; la transició financera cap a una economia sostenible, justa i inclusiva; i responsabilitat social en la gestió financera i asseguradora de l’empresa.

La jornada està organitzada per l’esmentada càtedra de la Universitat, en col·laboració amb la Conselleria d’Hisenda, Economia i Administració Pública; el Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable; l’Associació Valenciana per al foment de l’EBC i el projecte d’innovació col·laborativa Evoco.

A més, participen expertes i experts i entitats com Caixa Popular, Fiare Banca Ética, Asociación Valenciana de Economía del Bien Común, Hotel Mar de Fulles, Federación Española para el fomento de la EBC, Triodos Bank, Fevecta, FonRedess, Innova Veg, Coop.V, Fundació Novessendes, Càtedra d’Empresa i Humanisme UV, Mutua Levante, FETS, Finançament Ètic i Solidari i Arç Coop.

L'entrada és gratuïta, prèvia inscripció.

 Esdeveniment i inscripcions ací.

Més informació:

Imatges:

Arxivat en: Càtedres , Estudis