El Claustre aprova l’Informe de Gestió de 2021 i les Línies Generals Pressupostàries de 2023

  • Gabinet de la Rectora
  • 14 de juliol de 2022
 

El Claustre de la Universitat, reunit en sessió ordinària aquest dijous 14 de juliol, ha aprovat aquests dos documents i ha elegit Marcos Durà com a vicesíndic de greuges.

El Claustre de la Universitat de València, màxim òrgan de representació de la institució, s’ha reunit, en sessió ordinària, aquest dijous 14 de juliol a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia.

Entre l’ordre del dia es trobava l’elecció de membres de diversos òrgans col·legiats, com ara la Mesa del Claustre, les comissions d’Estatuts, Política Lingüística, Investigació, Avaluació de la Qualitat dels Serveis Universitaris i Informatives o Assessores de Licitacions.

En aquest procés ha estat elegit l’estudiant del grau en Matemàtiques Marcos Durà Gimeno com a nou vicesíndic de la Sindicatura de Greuges de la Universitat.

La Sindicatura de Greuges, regulada pels Estatuts de la Universitat, vetlla pel respecte i la garantia dels drets i llibertats de totes i tots els membres de la comunitat universitària davant les actuacions dels diferents òrgans i serveis universitaris, i encara que no hi haja infracció de la legalitat.

En aquesta sessió del Claustre, d’acord amb allò que disposen els Estatuts de la Universitat de València, la rectora ha presentat l’Informe de Gestió de la UV corresponent a l’any 2021. Aquest informe, així com el resum executiu corresponent, estaran disponibles pròximament en la pàgina web del Servei d’Anàlisi i Planificació (SAP) de la Universitat.

L’informe ha estat aprovat per 138 vots a favor, cap vot en contra i 13 vots en blanc.

Abans del torn obert de precs i qüestions, l’ordre del dia del Claustre incloïa la presentació de les Línies Generals Pressupostàries i del document orientador de la política general universitària.

Amb un total de 134 vots a favor, cap vot en contra i 5 abstencions, aquest document, que inicia el cicle d’elaboració del pressupost de la UV per a 2023, ha estat aprovat.

El Claustre ha estat retransmès en directe, a través del web de la Universitat de València, en una senyal UVcomunicació realitzada pel Taller d’Audiovisuals (TAU).

Galeria d'imatges

Arxivat en: Claustre