Claustre Universitari

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 21 de febrer de 2023
 
Claustre Universitari
Imatge d'arxiu

L’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia acollirà el dimecres 22 de febrer la sessió ordinària al Claustre Universitari. Aquesta es podrà seguir en directe a través de la web de la Universitat.

El Claustre de la Universitat de valència, màxim òrgan de representació, es reuneix aquest dimecres 22 de febrer, a les 9 hores en primera convocatòria i a les 9.30 hores, en segona convocatòria.

L’ordre del dia preveu l’elecció de membres de diversos òrgans, com ara la Mesa del Claustre, les comissions d’Estatuts, Política Lingüística, d’Investigació, Avaluació de la Qualitat dels Serveis Universitaris, la Junta Electoral, i la Sindicatura de Greuges.

La rectora pronunciarà l’informe ordinari de gestió, i per la seua part, la síndica de greuges, llegirà  l’informe corresponent al curs 2021-2022. Per acabar s’obrirà un torn obert de paraules.

Aquesta sessió es podrà seguir en directe a través d’aquest enllaç, en una retransmissió d’UVcomunicació, realitzada pel Taller d’Audiovisuals (TAU).

Arxivat en: Claustre