Les col·leccions ‘Història’ i ‘Història i Memòria del Franquisme’ mantenen el segell de qualitat en Edició Acadèmica CEA-APQ

  • Servei de Publicacions de la Universitat
  • 9 de novembre de 2023
 
Moment del lliurament del certificat.
Moment del lliurament del certificat.

Les col·leccions ‘Història’ i ‘Història i Memòria del Franquisme’, de Publicacions de la Universitat de València, han renovat per cinc anys el segell de qualitat en Edició Acadèmica CEA-APQ, que atorga la Unión de Editoriales Universitarias Españolas (UNE), en coordinació amb ANECA i FECYT.

En la col·lecció Història, que enguany compleix 20 anys, es publiquen treballs de recerca i de síntesi de primera qualitat en tots els camps del saber històric, temàtiques i períodes, que abasten obres originals i també traduccions de textos d'interès publicats inicialment en llengües diferents del castellà i el català.

Per la seua banda, la col·lecció Història i Memòria del Franquisme recull treballs de recerca i estudis sobre el franquisme. Com el seu títol indica, es publiquen en la col·lecció tant textos relatius a la història i la historiografia sobre el franquisme com d’altres relacionats amb el camp de la memòria històrica, sempre tenint en compte la qualitat, les perspectives teòriques i metodològiques més actuals, així com l’interès social.

Amb la renovació del segell de qualitat d’aquestes dues col·leccions, l’editorial de la Universitat de València segueix consolidant-se com a referent en la publicació acadèmica i demostrant la seua aposta per la qualitat en tots els seus processos editorials.