Comença la Benvinguda a la Universitat 2023 al campus de Burjassot

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 17 d’octubre de 2023
 

El campus de Burjassot ha acollit la primera de les jornades de Benvinguda a la Universitat 2023 de les quatre que se celebraran, una per cada campus de la Universitat de València. En un ambient distés i acollidor, els serveis universitaris i les associacions i els col·lectius d’estudiants han informat de les iniciatives que s’ofereixen per al curs 2023-2024: les propostes de participació en projectes europeus mitjançant Forthem i Erasmus+, cursos de llengües, activitats esportives, propostes culturals, voluntariat, mentoria, borses de viatge, ajudes, formació complementària, suport a persones amb discapacitat, a situacions d’assetjament o discriminació, i un llarg etcètera.

L’estudiantat de les facultats de Ciències Matemàtiques, Física, Química, Farmàcia, Ciències Biològiques i de l’ETSE ha passat pels estands informatius del seu interès instal·lats a la plaça central del campus i ha gaudit d’una estona distesa en la zona d’esbarjo davant del Museu UV d’Història Natural, on ha degustat una orxata i gaudit de l’ambient musical a càrrec de Solstice Music.

La Benvinguda a la Universitat continuarà dijous, 19 d’octubre, al campus dels Tarongers, a l’enjardinat entre la Facultat de Dret i el carrer Ramon Llull. L’estudiantat de les facultats de Magisteri, Ciències Socials, Dret i Economia podrà gaudir d’una jornada semblant i aprofitar l’ocasió per informar-se i preguntar tot allò que necessita saber de l’oferta de serveis i de participació que té a l’abast a la Universitat de València i que li permetrà enriquir la seua experiència universitària.

La Benvinguda a la Universitat, organitzada per la Delegació d’Estudiants mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), és un punt de trobada per a la comunitat universitària i una oportunitat per entrar en contacte amb altres estudiants i estudiantes i integrar-se en la vida universitària.

Al campus de Burjassot ha comptat amb la participació del Centre d’Idiomes UV, Diversitats, Forthem Erasmus + (Servei de Relacions Internacionals), La Llibreria de la Universitat, Museu UV d’Història Natural, Servei de Cultura Universitària, Servei d’Esports, Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), Servei de Biblioteques i Documentació, Servei de Llengües i Política Lingüística, Unitat d'Igualtat, UVdiscapacitat, UVemprén, UVocupació i UVsostenibilitat. També ha comptat amb la participació de l’Assemblea General d’Estudiants (AGE) i de les següents associacions i col·lectius d’estudiants: Arrels del canvi, Associació d'Astronomia de la UV, Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA), Congrés d'Investigació Biomèdica, Saó-UV, Tuna Femenina de la Facultat de Medicina i Odontologia i Unió d’Estudiants Valencians.

 

Arxivat en: Estudiant/a