La Companyia Jove C-Dansa presenta el seu espectacle a Tarongers, dins de Cultura als Campus

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 19 d’octubre de 2023
 
Un moment de l'actuació.
Un moment de l'actuació.

La Companyia Jove C-Dansa va presentar aquest dimecres quatre peces (Inside of em, Estudi #1, Terra blava i Plaça dels sirenes) a l’esplanada entre la Facultat de Magisteri i la Facultat de Ciències Socials. El Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València i el Conservatori Professional de Dansa de València van organitzar conjuntament l’activitat, que s’emmarca en la programació de tardor del programa Cultura als Campus.

El programa pretén portar diverses activitats culturals i de l’interés de l’alumnat als diversos espais que componen la Universitat de València.

Al Campus de Blasco Ibáñez i en relació amb esta nova programació, s’ha organitzat la conferencia ‘Poesia espanyola de la Transició a l'actualitat’, que tindrà lloc el 25 d'octubre a la Sala de Juntes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, en la qual la doctora Elena de Jongh Rosell explicarà la seua antologia i la trajectòria dels poetes quaranta anys després de la seua publicació.

Així mateix, en este campus, s’ha presentat la programació d'arts escèniques de la Sala Palmireno en esta estació, en les quals destaca el ‘Taller escènic universitari: història d'un escenari’, organitzat pel grup de teatre Rebombom Cultural i que tindrà lloc el pròxim 31 d'octubre. Al seu torn, 14 de novembre el grup QA i Nutrimenti terrestre presentarà la funció ‘Studio a partire dona sette contro tebe di eschilo’.

Pel que respecta al Campus de Tarongers, l'Observatori Cultural de la UV ha organitzat la jornada ‘Guanyar diners finançant la cultura?’ el dimarts 24 d'octubre en la Facultat d'Economia, en la qual es parlarà dels incentius fiscals per a la inversió en cultura per part d'empreses i autònoms.

També cal destacar Concert Hall, un cicle de concerts als campus, que començarà el 23 d’octubre en la Facultat de Magisteri i que comptarà amb la interpretació a piano d’obres de Matilde Salvador i Leopoldo Magenti per part d’Alba Añó Villar.

Al Campus de Burjassot, el Orfeó Universitari de València farà un recital a la Sala Charles Darwin divendres que ve 27 d'octubre, en el qual s'interpretaran peces de V. Asencio, T. Oller i O. Esplà, entre altres.

Arxivat en: Dansa