El conseller de Economía, Rafael Climent, visita el Parc Científic

  • 8 d’abril de 2016
 
Visita Parc Científic

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent, ha visitat aquest divendres el Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) per tal de conèixer de primera mà l’ecosistema d’Innovació amb què compta la institució acadèmica. Acompanyat pel rector Esteban Morcillo i per una comitiva de representants d’ambdues institucions, Climent ha visitat les instal·lacions del Parc i la companyia biotecnològica Biopolis.

Rafael Climent ha arribat acompanyat pel director general i la subdirectora general d’Economia, Francisco Álvarez, i M. José Ortolà. Per part de la Universitat, han acompanyat Esteban Morcillo la vicerectora d’Investigació i Política Científica, Pilar Campins; la directora de l’OTRI, Ana Cortés; i el director i el gerent del Parc Científic, Juan Antonio Raga i Fernando Zárraga, respectivament.

El conseller ha pogut conèixer els aspectes més importants de la Universitat de València, tant pel que fa al seu potencial investigador –quarta universitat espanyola al rànquing de Xangai– com a l’ecosistema d’Innovació i Empreniment amb què compta la institució acadèmica. Un ecosistema suportat per tres estructures fonamentals –el Parc Científic, l’Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació i la Fundació Universitat-Empresa, segons han expressat els seus representants.

Per finalitzar, la comitiva ha visitat l’empresa Biopolis, una de les principals companyies biotecnològiques del PCUV, guiada pel seu conseller delegat, Daniel Ramón.