Conveni per a promoure la inserció laboral en l’àmbit de les Matemàtiques

  • Gabinet de Premsa
  • 16 de febrer de 2018
 
Participants en la firma del conveni
Participants en la firma del conveni

La Universitat de València i la Reial Societat Matemàtica Espanyola (RSME) han signat un conveni de col·laboració la fi de la qual és la creació, desenvolupament, transmissió i crítica de ciència, tècnica i cultura. El rector de la Universitat Esteban Morcillo i el president de la RSME Francisco Marcellán s'han reunit en l'edifici de Rectorat de la Universitat aquest dimecres 7 de febrer per a fer efectiva la col·laboració.

Entre les activitats previstes s'inclouen la presentació del programa MatEsElla, la programació del Llibre Blanc i el reforç de les eixides professionals de l’estudiantat d'aquesta Universitat en el marc del futur conveni amb la Fundació universitat-Empresa. 

A la signatura van assistir també Rafael Crespo, vicerector de Estudis de Postgrau i membre de la Junta de Govern de la RSME; Juan Monterde, degà de la Facultat de Ciències Matemàtiques; Juan José Nuño, delegat de la RSME en la Universitat de València; i Olga Gil professora de la Universitat i expresidenta de la RSME.

La signatura d'aquest conveni, en la línia dels ja signats per la RSME amb altres universitats espanyoles, ve a consolidar accions ja desenvolupades entre les dues institucions i reforça el futur com la celebració en 2019 de l’ICIAM una fita per a la Universitat, per a la RSME i per a tot el conjunt de la Matemàtica espanyola.

 

Arxivat en: Institucional