El CUDAP crea un òrgan de participació per a estar més a prop dels interessos de les famílies

  • Centre Universitari de Diagnòstic i Atenció Primerenca (CUDAP)
  • 20 de desembre de 2018
 
Material de joc del CUDAP.

El Centre Universitari de Diagnòstic i Atenció Primerenca (CUDAP) compta des d’aquesta setmana amb el seu òrgan de participació. La formació d’aquest nou òrgan és el resultat de la reunió que ha tingut lloc aquesta setmana a la Fundació General de la Universitat de València en la qual, a més d’aprovar la seua creació, també s’ha acordat la composició del mateix, així com el seu reglament.

Com a part del concert social de la Fundació General de la Universitat de València amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, el CUDAP ha creat aquesta setmana el seu òrgan de participació segons la normativa de transparència i participació ciutadana de la Generalitat Valenciana, que fomenta la participació ciutadana activa en assumptes públics. 

“L’objectiu d’aquest òrgan és integrar als usuaris d’aquest servei i comptar amb la seua participació”, ha afirmat el gerent de la Fundació, Cristóbal Suria, que també exercirà la presidència del nou òrgan. La composició es completa amb la representació tècnica, a través del coordinador del CUDAP, Darío Rico, i la representació de les famílies i usuaris. 

Entre els objectius que s’ha marcat l’òrgan de participació del CUDAP figura promoure la iniciativa dels representants de les persones usuàries d’aquest servei, establir un fòrum de comunicació i intercanvi d’idees, suggeriments i propostes  i informar del compte anual del CUDAP, que també haurà d’aprovar. Amb aquest propòsit es reunirà dues voltes a l’any, sent la propera reunió el 14 de gener de 2019.

“Podem estar molt contents de la creació d’aquest nou òrgan, ja què donarà veu a les famílies usuàries del serveis del CUDAP de forma més directa i fluida i així puguen traslladar-nos les seues inquietuds i interessos”, ha matisat Suria.

Més informació, ací