Dilluns es lliuren les credencials de becaris del Programa 'Beques Internacionals Santander en la Universitat de València'

  • 30 de juny de 2017
 
Lliurament de les credencials de becaris

Aquest dilluns (3 de juliol) es lliuren les credencials de becaris del Programa ‘Beques Internacionals Santander en la Universitat de València’. La sessió començarà a les 11 al Saló d'Actes de l'edifici de Rectorat. Per al curs 2017-2018, Banc Santander, a través del seu programa 'Santander Universidades', finança les estades internacionals d'alguns estudiants de la Universitat de València.

Des del curs 2008-2009, Banc Santander col·labora de manera activa en la formació dels universitaris a través del finançament de beques de mobilitat internacional. 

Per al curs 2017-2018, Banc Santander, a través del seu programa 'Santander Universidades', finança les estades internacionals d'alguns estudiants de la Universitat de València a través del següents mecanismes:

1.- Beques Santander Iberoamérica de Grado. Són 29 ajudes de 3.000 euros a estudiants de la UV que fan estades de mobilitat en alguna de les universitats llatinoamericanes que tenen conveni d'aquesta modalitat amb el Banc de Santander.

2.- Aportació de 200.000 euros per a cofinançar les beques del Programa Internacional de la UV per a fer estades ‘estudis en universitats d’Estats Units, Llatinoamèrica, Austràlia, Rússia, Àsia o Canadà i que beneficiaran a més de 180 estudiants.

L’acte de lliurament de credencials, als quals estan convocats tots els beneficiaris de les esmentades beques, comptarà amb la presència del rector Esteban Morcillo; el vicerector d’Internacionalització i Cooperació, Guillermo Palao; i el director territorial de València i Múrcia de Banc Santander, Antonio Valldecabres.

Així mateix hi intervindrà Laia Parets, beneficiària del programa durant l’actual curs 2016-2017, per explicar la seua recentment finalitzada experiència a Rutgers-The State University of New Jersey