L'equip de bàsquet femení de la UV guanya l'or al Campionat d'Espanya d'Esport Universitari

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 30 d’abril de 2024
 
Els equips de bàsquet femení i masculí de la UV posen amb els seus trofeus.

Al mateix campionat, els companys de l'equip masculí aconseguiren la plata, posant de manifest l'excel·lent nivell del bàsquet a la Universitat de València.

La Universidad de Zaragoza ha estat amfitriona de la fase final del Campionat d'Espanya de Bàsquet Universitari en la que han participat els setze millors equips femenins i els setze millors masculins provinents de 24 universitats espanyoles.

Tant el nostre equip de bàsquet femení com el masculí, van passar a les seues respectives finals, després de realitzar una competició impecable. Les xiques van guanyar la seua final contra la Universidad Rey Juan Carlos amb un resultat inapel·lable de quasi vint punts de diferència, quedant 48-67 al seu favor. En canvi, els xics, que venien de superar una semifinal molt competida contra la Universitat de Barcelona, no van poder plantar cara en la final a l'equip de la Universidad Católica San Antonio de Múrcia que va aconseguir una còmoda victòria contra els nostres.

En qualsevol cas, l'expedició de bàsquet de la Universitat de València és fa fer l'ama del campionat, ja que cap altra universitat va passar de quarts amb els combinats masculí i femení en competició.

Arxivat en: