L'equip de triatló de la UV guanya dos bronzes en el Campionat d'Espanya Universitari

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 6 de juny de 2023
 
Equip de triatló

El CEU de triatló es va celebrar a Zamora els dies 2 i 3 de juny. L'atleta de la UV Alejandra Seguí es va fer amb el bronze en categoria femenina i el conjunt de la UV va obtindre l'altre bronze per equips.

La Universitat de Salamanca va organitzar el Campionat d'Espanya Universitari de Triatló- 2023, els dies 2 i 3 de juny a Zamora.

En la categoria femenina, Alejandra Seguí Soria va acabar en tercera posició, per darrere de Raquel Alzaga de la Politècnica de Madrid i de Paula Sánchez de la UNED. El gran treball de la selecció de la Universitat de València els va situar en el tercer lloc en la classificació general per equips.

L'equip de la UV va estar integrat per Vicent Cabeza Felip (Grau de Ciències de l'Activitat Física), Oscar Espinosa Cebrián (Grau d'Enginyeria Electrònica Industrial), Joan Salvador Badenes (Grau de Mestre/a en Educació Primària), Mar Segarra Guillen (Grau de Psicologia), Arnau Rosaleny Aznar (Grau de Ciències de l'Activitat Física) i Alejandra Seguí Soria (Medicina).

Arxivat en: