L’estudiantat del campus dels Tarongers gaudeix de la Benvinguda a la Universitat 2023

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 19 d’octubre de 2023
 

La segona jornada de la Benvinguda a la Universitat 2023 s’ha celebrat, aquest dijous, 19 d’octubre, al campus dels Tarongers, on l’estudiantat de les facultats de Dret, Economia, Ciències Socials i Magisteri ha pogut gaudir d’un matí distés on informar-se de les iniciatives que els serveis universitaris i les associacions d’estudiants han preparat per al curs 2023-2024.

Des de cursos de llengües, voluntariats, activitats esportives, propostes culturals, serveis bibliotecaris o formació complementària a les assessories per a estudiants, el suport a persones amb discapacitat o a situacions d’assetjament o discriminació, la Llibreria o les oportunitats Erasmus+ Forthem, entre d’altres. 

A l’enjardinat entre la Facultat de Dret i el carrer Ramon Llull, s’han instal·lat els punts informatius dels serveis i les associacions d’estudiants, així com una zona d’esbarjo on prendre un refresc i compartir una estona amb companys i companyes, envoltats de la música de Solstice Music.

La Benvinguda a la Universitat continuarà dimarts, 24 d’octubre, al campus de Blasco Ibáñez, a les instal·lacions exteriors del Servei d’Educació Física i Esports (Av. Menéndez Pelayo, 19). De 10 a 14 hores l’estudiantat podrà informar-se de tot allò que necessita saber de l’oferta de serveis i de participació de la Universitat de València.

La Benvinguda a la Universitat, organitzada per la Delegació d’Estudiants mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), és un punt de trobada per a la comunitat universitària i una oportunitat per entrar en contacte amb altres estudiants i estudiantes i integrar-se en la vida universitària.

Al campus dels Tarongers, la Benvinguda ha comptat amb la participació del Centre d’Idiomes UV, Diversitats, Forthem Erasmus + (Servei de Relacions Internacionals), La Llibreria de la Universitat, Servei de Cultura Universitària, Servei d’Esports, Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), Servei de Biblioteques i Documentació, Servei de Llengües i Política Lingüística, Unitat d'Igualtat, UVdiscapacitat, UVemprén, UVocupació i UVsostenibilitat, i de les següents associacions i col·lectius d’estudiants: AIESEC València, Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA), Col·lectiu d'Estudiants de la Facultat d'Economia Ètica (CEFDEE), Grupos Bíblicos Universitarios, Saó-UV, Tuna de Derecho de Valencia i Unió d’Estudiants Valencians. 

Arxivat en: Estudiant/a