L’ETSE-UV acull el Seminari Anual d'Automàtica, Electrònica Industrial i Instrumentació

  • 4 de juliol de 2017
 
Cartell del Seminari

L’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV) acull del 5 al 7 de juliol el Seminari Anual d'Automàtica, Electrònica Industrial i Instrumentació. El SAAEI 2017 està organitzat pel Laboratori d'Electrònica Industrial i Instrumentació de la Universitat de València. Especialistes i investigadors d'universitats, centres de recerca i empreses posaran en comú els resultats dels seus treballs, intercanviaran idees i formaran consorcis amb els quals escometre futurs projectes amb major eficàcia i impacte.

En aquesta edició, el congrés se centrarà en les temàtiques d'Electrònica de Potència, Control de Sistemes, Instrumentació i les seues Aplicacions Tecnològiques i Didàctiques. Durant el congrés també es posarà l'accent en els avanços dels nous dispositius semiconductors de SiC i GaN; així com en la nova revolució industrial o indústria 4.0, a més de la ponència de treballs en les àrees de Sistemes Aeroespacials, Sistemes Informàtics, Aplicacions Biomèdiques, i Aplicacions Optoelectròniques.

El congrés té un programa dividit en vint-i-set sessions orals i dues sessions de pòsters que arrepleguen un total de 119 articles provinents d'universitats, centres de recerca i empreses de tota la geografia espanyola. A més comptarem amb la participació internacional de Mèxic, Brasil, Argentina i el Marroc i 3 conferències plenàries impartides per coneguts professionals que s'han destacat per la seua estreta col·laboració amb el món industrial.

D'altra banda, s'ha pretès continuar amb l'acostament al món empresarial mantenint l'exposició de productes i serveis dedicats a l'electrònica industrial dins de l'espai EXPOSAAEI que tant d'èxit ha tingut en edicions anteriors, per la qual cosa es comptarà amb diversos estands d'empreses del sector en els quals exposaran els seus productes i realitzaran algunes conferències.

Aquest congrés està organitzat pel Laboratori d'Electrònica Industrial i Instrumentació (LEII) de la Universitat de València i compta a més amb el patrocini 'Plata', d'Analog Devices, així com el patrocini de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València i la col·laboració del capítol espanyol de l'IEEE PELS-IES.