Èxit absolut de la UV en les finals per equips del CADU

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 14 de març de 2024
 

La Universitat de València s'ha proclamat campiona en 12 de les 14 modalitats de la competició per equips.

Foto dels esportistes participants a les finals

Este dimarts 12 de març, s'han cel·lebrat les finals dels 8 esports per equips del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari de la Comunitat Valenciana. En tenis i pàdel, s'ha disputat tan sols competició mixta, mentre que en la resta d'esports (bàsquet, handbol, voleibol, futbol sala, futbol 11 i rubgy 7) hi havia competició en modalitat masculina i femenina.

Els esportistes de la UV, que competien en totes les finals excepte en handbol masculí, van guanyar tots els enfrontaments amb l'excepció del futbol 11 masculí. És a dir que la UV s'ha proclamat campiona en 12 de les competicions.

Podeu consultar els marcadors de totes les finals al següent enllaç:

Resultats finals del CADU 2023-2024

La Universitat Catòlica de València (UCV) ha sigut amfitriona de les finals del CADU en la seua seu de Torrent. La importància d'aquesta competició va ser confirmadada per la presència de representats de diverses federacions esportives, dels directors esportius de les universitants participants, entre ells la Directora del Servei d'Esports de la UV, Ana María Gómez; així com per la participació en l'entrega de trofeus del Director General d'Esports de la Generalitat Valenciana, Luis Cervera Torres.

Els equips guanyadors en cada disciplina representaran a la Comunitat Valenciana i les seues respectives universitats en els Campionats d'Espanya Universitaris. Això suposa que la UV representarà a les universitats valencianes en 12 competicions.

La Universitat de València tanca així una temporada en la que l'esforç dels nostres equips ha donat uns resultats inmillorables, desmostrant el compromís de la nostra institució amb la promoció de l'esport universitari.

Arxivat en: