La Facultat d’Economia analitza el turisme intel·ligent, en la ‘Short Term Mobility Week’

  • Gabinet de Premsa
  • 17 d’abril de 2024
 
Participants en la inauguració.
Participants en la inauguració.

La Facultat d’Economia de la Universitat de València analitza l’aplicació de les noves tecnologies al turisme, en el transcurs de la ‘Short Term Mobility Week’. La iniciativa s’emmarca en el programa Forthem de la Unió Europea.

La setmana porta per títol ‘Tourism digitalization and smart tourism destination’. Hi participen 25 estudiants procedents de les nou universitats que integren Forthem (www.forthem-alliance.eu), a més de professorat de la Facultat d’Economia i investigadors europeus, junt amb empreses del camp de la intel·ligència turística. L’objectiu és analitzar i debatre sobre la transformació de l’ecosistema turístic en l’era digital sota els paràmetres del model de Destí Turístic Intel·ligent.

La iniciativa compta amb la col·laboració de Turisme València (de la Diputació de València), Visit Valencia i Valencia Convention Bureau. En la inauguració va participar el vicerector de Relacions Internacionals, Carles Padilla; el degà de la facultat, Francesc Muñoz, i la professora Rosa Roig.

El programa es pot consultar clicant ací