Jornada informativa sobre agroalimentació en el programa marc de R+D+i Horizon Europa, al Parc Científic

  • Fundació Parc Científic
  • 13 de juny de 2018
 
imatge corporativa Horizon Europa

El proper dilluns 18 de juny tindrà lloc en el Parc Científic la jornada tècnica ‘L'estratègia europea Food 2030 i la participació de l'empresa alimentària en Horizon Europa’. La iniciativa pretén donar suport a empreses i investigadors del sector agroalimentari de cara a les futures convocatòries del pròxim programa marc europeu de R+D+i Horizon Europa.

 

La jornada abordarà l'Estratègia Food 2030, iniciativa que marcarà les línies de recerca en matèria agroalimentària per al període 2020-2030 i que es promou actualment des de la Comissió Europea en el marc d’Horizon Europa.

L'acte està organitzat per la Universitat de València, el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i el Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Participaran en la jornada representants d'aquestes institucions, així com de diferents entitats espanyoles i europees. És el cas de Food Drink Europe, associació d'empreses europees relacionades amb indústria alimentària; de Food Nexus, xarxa europea d'empreses i centres de recerca en aquest camp; del grup SIRO, d’Unilever i de la biotecnològica Biopolis.

La jornada, que començarà a les 09:45 hores al Saló d'Actes de l'Edifici de Capçalera del Parc Científic, serà presentada per la vicerectora d’Innovació i Transferència de la Universitat de València, María Dolores Real; el director del Parc Científic, Juan Antonio Raga, i el responsable de Programes y Serveis Europeos d’IVACE, Rafael Escamilla.


 

 

 

 

Més informació:

Arxivat en: Ciencias Agrarias