Jornada de portes obertes del Centre d’Idiomes de la Universitat

  • Gabinet de Premsa
  • 3 de juny de 2019
 
Edifici del Centre d'Idiomes, al carrer Serpis.
Edifici del Centre d'Idiomes, al carrer Serpis.

Dintre de les activitats programades amb motiu del 20 aniversari del Centre d’Idiomes de la Universitat de València, erl passat divendres, 31 de maig, hi hagué una jornada de portes obertes de les instal·lacions.

L’organització ha previst activitats lúdiques i divulgatives per a totes les edats. Tant de matí com de vesprada se succeiran activitats enfocades a l’aprenentatge de llengües, xerrades informatives al voltant de l’acreditació dels coneixements de llengües estrangeres, exposicions de materials didàctics amb els recursos que s’utilitzen al centre, visites guiades per poder conéixer les instal·lacions.

La Universitat de València va decidir el 1998 la creació d’un centre per a l’ensenyament d’idiomes. Els cursos van dirigits tant a gent pertanyent a la Universitat de València com a la societat en general.

L’adquisició de les destreses comunicatives (comprensió oral i escrita, i expressió oral i escrita) és una part fonamental dels cursos, donant especial prioritat al component oral perquè l’alumne puga expressar-se amb correcció i de manera més fluïda. Entre els serveis que ofereix el Centre d’Idiomes per a tot l’alumnat, es troba la possibilitat de participar en intercanvis lingüístics amb estudiants estrangers del centre.

Més informació:

Arxivat en: Centre d'idiomes