Jornada sobre emprenedoria sostenible i ODS, el proper 21 de maig a Gandia

  • UVGandia
  • 11 de maig de 2021
 
Els ODS previstos en l'Agenda 2030.
Els ODS previstos en l'Agenda 2030.

Aquesta jornada, d'inscripció gratuïta, se centrarà en l'eix persones dels ODS. La inscripció es podrà realitzar de forma presencial o en línia. La jornada servirà per conèixer millor la importància dels ODS i la seua implicació real en l'economia a través d'experiències ja formulades.

L'Aula Empresocial ha posat en marxa les III Jornades comarcals 'Emprenedoria social i ODS' que tindran lloc en cinc sessions celebrades en distintes capitals de comarca i que abordaran, cadascuna, un eix dels ODS. 

En el cas de Gandia, la jornada tindrà lloc el proper 21 de maig al llarg de tot el matí i se centrarà en l'eix persones, concretament en el títols de l'1 al 5 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. La jornada s'iniciarà a les 10 del matí amb una presentació institucional. Mitja hora després, la directora de l'Aula Empresocial, Pilar Alguacil, parlarà sobre els ODS i l'agenda 2030. A continuació, Antonia Sajardo, del departament d'Economia Aplicada de la UV tractarà d'explicar del desafiament Pymes en l'agenda 2030, mentre que el director del Centro Mundial de Valencia para la alimentación urbana sostenible, Vicente Carlos Domingo, parlarà sobre alimentació sostenible. A les 12.30 serà el torn d'una taula rodona on es presentaran experiències de bones pràctiques a proposit de l'aplicació dels ODS i l'economia sostenible. En aquesta taula rodona participaran Les Carolines, Integras tu i l'Associació dones de la mar del Grau de Gandia

La inscripció en aquesta jornada, que és gratuïta, es pot formalitzar emplenant el següent enllaç

La programació d'aquestes III Jornades comarcals es completarà amb les jornades que es realitzaran el 6 de maig a Alzira, el 27 de maig a Villamarxant, el 10 de juny a Sagunt i el 23 de setembre a València.  Aquestes estan organitzades per Aula Empresocial i UVEmprén amb la subvenció de la Diputació de València i els suport de Divalterra.

 

CONSULTA EL PROGRAMA DE LA JORNADA A GANDIA