Lliurament dels premis RSEQ-STVAL

  • Vicerectorat d'Ocupació i Emprenedoria
  • 23 de desembre de 2021
 
Lliurament dels premis RSEQ-STVAL
Premiats

Aquest passat dimarts, 21 de desembre, va tindre lloc la cerimònia de lliurament de Premis RSEQ-STVAL 2021. Uns premis que tenen per objectiu el foment de la investigació i l'ensenyament de qualitat en el camp de la química en els centres i universitats de València i Castelló.

Aquest passat dimarts, 21 de desembre, va tindre lloc la cerimònia de lliurament de Premis RSEQ-STVAL 2021. L'acte, presidit per la Vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, Adela Valero, va comptar a més amb la presència de la Vicedegana d'Incorporació al Grau i Estudis de Postgrau de la Facultat de Química, Begoña Milián i de la Presidenta de la Secció Territorial de València de la Reial Societat Espanyola de Química, Carmen Ramírez de Arellano.

Aquests premis tenen com a objectiu fomentar una investigació i ensenyament de qualitat en el camp de la química en els centres i universitats de València i Castelló. En aquesta primera edició s'han premiat els següents treballs de frontera presentats per destacats joves professors i investigadors:

Premi Treball Fi de Màster, dotat amb 600 euros, que valora la contribució a investigacions de frontera i a l'obertura de noves línies d'investigació, al treball:
“Sunlight excited state chemistry of atmospheric mercury compounds”
Autor: Javier Carmona García (Institut de Ciència Molecular (ICMol), Universitat de València)

Premi Tesi Doctoral, dotat amb 1200 euros, que valora la consecució d'objectius dirigits a la solució de reptes actuals de la societat, al treball:
“Photoactivity and Chemical Reactivity in Titanium(IV)-Organic Frameworks”
Autor: Javier Castells Gil (Institut de Ciència Molecular (ICMol), Universitat de València)

Premi Tasca Educativa i Divulgativa a professors d'ensenyaments preuniversitaris, dotat amb 1200 euros, que valora la implicació del professor en la docència experimental de la química i la seua divulgació, a la tasca presentada per:
Professora: Vanessa María Escrig Cervera (Col·legi la Magdalena, Castelló)

Aquesta primera convocatòria ha comptat a més amb excel·lents candidats i serà una cita anual en la qual celebrar l'excel·lència de professors i investigadors d'aquesta Secció Territorial.