Mar Gimenez guanya l’Elite World One Wall de pilota

  • Servei d'Esports
  • 29 d’octubre de 2019
 
Mar Gimenez
Mar Gimenez

L’alumna de la Universitat de València, Mar Giménez, s’ha proclamat campiona de l’Elite World One Wall, campionat de pilota patrocinat per la Diputació de València i disputat aquest passat cap de setmana al municipi valencià de Tavernes Blanques.

La valenciana Mar es va enfrontar en la final contra l’holandesa Marrit, i va aconseguir emportar-se el triomf després de superar-la en dos sets, encara que de forma molt ajustada.

El camí cap al mundial

Aquest nou triomf se suma a la conquesta de l’europeu de joves amb la selecció valenciana a Moita (Portugal). Ara tot sembla indicar que lluitarà pel títol mundial amb la selecció valenciana, campionat que se celebrarà a Bèlgica.

Sacha, subcampió de l’Elit World One Wall

També va haver-hi presència valenciana en la final masculina. L’alacantí Sacha, alumne de la Universitat de València i número u a Europa, va plantar cara a l’actual campió del món, el mexicà Isaí Alvarado, encara que la partida va acabar amb la derrota de l’alacantí.

L’Elit World  One Wall és una iniciativa de la CIJB, Confederació Internacional de Pilota a mà, que va reunir els huit millors jugadors i les huit millors jugadores del panorama mundial. Una primera edició que deixa latent l’alt nivell d’esportistes de la Universitat de València.