María Dolores Sancerni, reelegida com a degana de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València

 
María Dolores Sancerni.
María Dolores Sancerni.

L’actual degana de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València, María Dolores Sancerni, continuarà tres anys més en el càrrec, en haver estat reelegida aquest dijous (1 de març). Sancerni era l’única candidata i ha obtingut 44 vots a favor i dos en blanc.

María Dolores Sancerni Beitia és professora de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València des de 1987. Ha sigut directora del Departament de Metodologia de les Ciències del Comportament des de 2003 a 2011, membre del Claustre des de 2009 i de la Junta de Centre des de 2002.

Imparteix la seua docència en el grau de Psicologia i en els màsters oficials de Psicologia General Sanitària, Benestar Social: Intervenció Familiar, i Intervenció Psicològica en Àmbits Socials. Ha participat en el programa d’innovació educativa de la Universitat des de la seua creació en 2006.
En 2012 va rebre el Premi a l’Excel·lència Docent Universitat-Societat del Consell Social de la Universitat de València.

La seua activitat investigadora se centra en noves tecnologies per a un procés d’ensenyament-aprenentatge de qualitat, i ha publicat els seus treballs en diferents revistes nacionals i internacionals i participant en fòrums relacionats amb la docència a distància i la qualitat així com en la comissió TIC de la CRUE.
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies