Més de 300 estudiants participen en el Fòrum d’Ocupació UV de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació

  • Fundació General UV
  • 30 d’octubre de 2023
 
Equip d'UVocupació al hall de la Facultat de Farmàcia

La Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació ha celebrat la seua cita amb l'ocupació aquest 30 d’octubre, donant el tret d'eixida a l'edició 2023-24 dels Fòrums d’Ocupació de la Universitat de València, organitzat pel Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, a través d’UVocupació i la Fundació General UV.

Amb més de quaranta estands d'empreses i entitats participants, l'assistència de l'estudiantat de les diferents titulacions d'aquesta facultat ha estat nombrosa, superant les 300 persones participants en les diferents activitats i accions d'aquesta fira de l'ocupació.

El matí s'iniciava amb sengles taules redones sobre eixides professionals en l’àmbit de Farmàcia, Nutrició Humana i Dietètica i Ciència i Tecnologia dels Aliments, conduïdes per les respectives persones coordinadores del grau i amb la intervenció de persones expertes de l’àmbit públic i privat. Seguidament, la tècnica d'Orientació del servei d’UVocupació ha fet un taller sobre la cerca d'ocupació en l'entorn 4.0.

Al migdia, el Saló d'actes Charles Darwin de la facultat ha acollit la benvinguda institucional, a càrrec d'Ángeles Solanes, virectora de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació; Hortensia Rico, degana de la Facultat de Farmàcia, i Javier Pereda, vicedegà d'Innovació, Comunicació i Cultura de la Facultat.

La jornada cloïa amb l'obertura al públic i visita per part de l'estudiantat als estands de les empreses i entitats participants, ubicades en el Hall de la Facultat. 

Entre el llistat d’empreses i entitats participants s'ha comptat amb biofarmacèutiques, conegudes empreses de cosmètica, consultores, administracions públiques, col·legis professionals i associacions empresarials, instituts de recerca, màsters oficials i ONGs, així com els serveis que la Universitat de València posa a l’abast del seu alumnat com a suport i guia en el seu camí cap al món laboral.

En aquest sentit, ha destacat especialment la presència de la Fundació València Activa, Labora-GVA, Boston Nutraceutical Science, Farma Leaders Talent, MICOF, FARVAL, Laboratorios Normon i FEDEFARMA, que han aprofitat aquesta trobada per conéixer i prendre contacte amb perfils altament qualificats, així com posicionar-se en el seu compromís i cerca del talent i del desenvolupament de la societat valenciana.

Fòrums d’Ocupació 2023-2024

Els Fòrums d’Ocupació de la Universitat de València han encetat l'edició del curs 2023-24 a la Facultat de Farmàcia, per a continuar en novembre, el dia 15, a Magisteri. Hi ha prevista la celebració d’una desena d’encontres al llarg de tot el curs, organitzats amb la col·laboració de vora 20 centres, facultats i escoles universitàries.

En el segon quadrimestre se celebraran els encontres a Ciències Socials el 29 de gener; a la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport el 31 de gener; a Blasco Ibáñez el Fòrum de Ciències de la Salut el 9 de febrer; a Dret el 14 i 15 de febrer; a Geografia i Història el 22 de febrer; a Filosofia i Ciències de l’Educació el 28 de febrer; i a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria ETSE el 30 d’abril. 

Les persones interessades a participar en aquests fòrums trobaran tota la informació en el web uv.es/forodempleo.

Més informació: