La Nau de la Universitat de València acull una tertúlia literària amb l'escriptor Luis Landero

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 9 de desembre de 2021
 
Luis Landero.
Luis Landero.

La programació de l'Aula de Literatura de la Universitat de València continua dijous, dia 9 de desembre, a les 18 hores, amb una tertúlia literària amb l'escriptor Luis Landero, a propòsit del seu nou llibre ‘El Huerto de Hemerson’ (Tusquets editores, 2021). La tertúlia se celebrarà a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau i comptarà amb les intervencions de la responsable de l'Aula de Literatura, Cristina García Pascual i la directora de l'Aula de Poesia, Xelo Candel Vila.

En l'última conferència de l'any organitzada per l'Aula de Literatura, Luis Landero (Badajoz, 1948) presenta ‘El huerto de Emerson’, una metàfora on l'autor “recull els fruits” que ha cultivat en el seu propi hort al llarg dels anys: els records del xiquet al seu poble d'Extremadura, de l'adolescent nouvingut a Madrid o del jove que comença a treballar, amb històries i escenes viscudes en els llibres amb la mateixa passió i avidesa que en el món real.

Les entrades per a aquesta conferència s'han esgotat. Les conferències podran recuperar-se amb posterioritat des del Canal de YouTube del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

Pròximes cites 2022: Elena Mendel i Belén Gopegui

Amb Luis Landero conclouen les conferències de l'Aula de Literatura de la Universitat de València d'aquest curs, per les quals han passat en aquest primer quadrimestre del curs escriptors com Fernando Aramburu, Ana Iris Simón o Rafa Lahuerta. La programació continuarà al gener del pròxim any amb les visites d'Elena Mandel, autora de ‘Las Maravillas’ (Anagrama, 2020); i Belén Gopegui presentant ‘Existiríamos el mar’ (Literatura Random House, 2021). Totes les activitats es podran consultar en la pàgina de Cultura de la Universitat de València des d'on es podrà realitzar la inscripció gratuïta.