La nova temporada del Fòrum d’Ocupació reunirà vora 400 estands d’empreses a la Universitat de València

  • Fundació General UV
  • 11 d’octubre de 2023
 
Imatge d'estudiantat als fòrums

Aquest mes d’octubre arrancarà la nova temporada del Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València per al curs 2023-2024, que reunirà a prop d’una vintena de centres i facultats i més de 200 empreses. Organitzat per UVocupació, a través del Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, la primera cita amb el Fòrum d’Ocupació serà el pròxim 30 d’octubre a la Facultat de Farmàcia (Campus Burjassot-Paterna).

Amb la finalitat de promoure l’ocupació de qualitat i oferir una ocasió única de posar en contacte directe amb les empreses a estudiantat i persones titulades de la Universitat de València que busquen una oportunitat professional, el Fòrum es configura com a un esdeveniment on, a través de xarrades, tallers i taules redones, empreses i entitats donen a conéixer les seues organitzacions i informen dels perfils demandats pel mercat laboral.

El Fòrum és un espai que, en col·laboració amb els diferents centres universitaris, respon a una organització especialitzada per sectors professionals abastant així empreses i entitats de l’ensenyament, l’educació, la recerca científica i tècnica, la sanitat, l’advocacia, juridicoadministratives, tecnològiques, la medicina esportiva i la fisioteràpia, la comunicació, etcètera.

El curs passat, el Fòrum de la Universitat de València va atraure l’interés de més de 200 organitzacions empresarials i entitats socials, públiques i privades, celebrant-se a 18 facultats i escoles amb una oferta de 260 llocs de treball, i va rebre la visita de prop de 3000 estudiantes i estudiants (xifra de les persones registrades en les diferents jornades).

Enguany, es preveu una acollida similar, si no major, que arrancarà a la Facultat de Farmàcia el dia 30 d’octubre. A aquest li seguirà el XXII Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria organitzat per la Facultat d'Economia, els dies 8 i 9 de novembre, i el de la Facultat de Magisteri el 15 de novembre. Ja en el segon quadrimestre se celebraran els encontres a Ciències Socials el 29 de gener; a la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport el 31 de gener; a Blasco Ibáñez el Fòrum de Ciències de la Salut el 17 de febrer; a Dret el 14 i 15 de febrer; a Geografia i Història el 22 de febrer; a Filosofia i Ciències de l’Educació el 28 de febrer; i a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria ETSE el 30 d’abril. També està previst el fòrum de Filologia, Traducció i Comunicació, que serà a la mateixa Facultat.