Oberta la inscripció a la Escola MOTIVEM 2024, dirigida al professorat de la Universitat de València

  • Fundació Universitat-Empresa
  • 27 de novembre de 2023
 
Imagen de la noticia

Dirigit al personal docent investigador i al personal investigador en formació de la Universitat de València, la Escola MOTIVEM 2024 obri el termini de presentació de candidatures per a una nova edició. Un programa que té com a principal objectiu aprendre a estimular la creativitat de l’estudiantat. La Escola MOTIVEM està desenvolupada per la Universitat de València en col·laboració amb ADEIT i amb la direcció del Vicerectorat d’Innovació i Transferència.

Fins al pròxim 10 de desembre romandrà oberta la presentació de candidatures per a l’edició de la Escola MOTIVEM 2024.

Amb una duració total de 30 hores, durant la Escola MOTIVEM s’oferiran les claus per a participar en la competició Idees MOTIVEM en equip. En una primera fase, que tindrà lloc entre el 9 i el 26 de gener i es realitzarà en modalitat presencial i en línia, s’abordaran qüestions com el lideratge docent; la coordinació d’equips MOTIVEM; la comunicació per a motivar a l’alumnat o els Objectius de Desenvolupament Sostenible, entre altres qüestions.

La segona fase de l’Escola, que es prolongarà fins al 18 d’abril, consistirà en l’aplicació pràctica dels coneixements de la primera fase mitjançant la coordinació d’un equip d’estudiants en la competició Idees MOTIVEM 2024.

La participació és gratuïta.

Més informació:
https://www.adeituv.es/escuelamotivem/?lang=ca