Obertes les inscripcions als cursos de Formació Contínua

  • Vicerectorat d'Ocupació i Emprenedoria
  • 16 de febrer de 2022
 
Obertes les inscripcions als cursos de Formació Contínua
Obertes les inscripcions als cursos de Formació Contínua

El Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa obri la inscripció en les accions del Pla formatiu del personal al servei de la Universitat de València per a 2022 (Formació Contínua).

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, a través del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, anuncia l'obertura de la inscripció en les accions del Pla de Formació per a 2022 del Personal d’Administració i Serveis i del Personal Docent i Investigador de la Universitat de València (Formació Contínua).

La inscripció d'aquesta segona fase romandrà oberta des de les 10.00 hores del 16 de febrer fins  les 14.00 hores del 7 de març de 2022 per a un total de més de 100 edicions d’activitats en les àrees de legislació i processos; competències digitals, informàtica i aplicacions; habilitats directives i comunicatives; formació docent: metodologia i avaluació; investigació; igualtat, diversitat i sostenibilitat; prevenció de riscos laborals; així com formació especialitzada en laboratoris i biblioteques.

Donada la situació de crisi sanitària bona part d'aquestes accions formatives es realitzaran en la modalitat en línia, tant síncrona com asíncrona. La informació concreta i detallada de cadascuna d'elles es pot consultar en la corresponent fitxa publicada a la pàgina web del CFQ.

La convocatòria d’aquest pla s'instrumenta a través de l'Institut Valencià de l'Administració Pública i es publica anualment en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana per resolució de la Direcció General de Funció Pública. En aquesta resolució es convoquen les accions del pla formatiu del personal al servei de la Generalitat Valenciana i s'inclouen els plans promoguts tant per la Universitat de València com per la resta d'universitats públiques valencianes.

En la pàgina web del CFQ - http://ir.uv.es/0wPvudL - es pot obtenir informació detallada sobre el contingut, la modalitat, el calendari i la inscripció en les accions formatives.

Per a veure la relació d'accions formatives per al Personal d’Administració i Serveis es pot accedir des del següent enllaç: https://ir.uv.es/OhIcrq9

Per a veure la relació d'accions formatives per al Personal Docent i Investigador es pot accedir des del següent enllaç: https://ir.uv.es/fLlMv33