Pilotaris i raquetistes de la UV participen al Torneig Internacional Universitari Zabalki a Vitòria

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 26 de març de 2024
 
Membres de l'equip de pilota a mà masculí de la UV

La Universitat del País Basc va acollir aquest torneig en el que participaren al voltant d'un centenar d'esportistes d'onze universitats espanyoles i franceses.

La competició es va celebrar el passat 14 de març a diversos frontons de la ciutat de Vitòria. Es van jugar, en categoria masculina i femenina, set modalitats: pilota a mà, paleta argentina, paleta goma, paleta cuir, frontball, frontenis i cistella punta.

Els i les esportistes de la Universitat de València van fer una excel·lent actuació aconseguint un total de sis medalles, dues d'or, tres de plata i una de bronze. Els nostres raquetistes van quedar campions en frontenis tant masculí com femení. Mentre que la UV va quedar segona en paleta femenina, pilota a mà femenina i frontball masculí. Pel que fa a la modalitat de trinquet masculí els nostres pilotaris van quedar tercers.

Els objectius d'aquest torneig són principalment promoure l'esport de pilota, potenciar l'esperit de superació i competició d'alt nivell dels esportistes universitaris i crear un espai de trobada i de convivència entre estudiantat de diferents llocs i països.

En el següent vídeo, publicat per la organització, podeu veure algunes imatges del campionat.

Arxivat en: