Els professors Carlos Esplugues i José Luis Iglesias, ponents en el Parlament Europeu

  • 5 de desembre de 2016
 
Carlos Esplugues i José Luis Iglesias

Els professors de la Universitat de València Carlos Esplugues i José Luis Iglesias han sigut convidats a participar com a experts en el ‘workshop’ sobre la posada en pràctica de la Directiva sobre Mediació de la Unió Europea, celebrada en el Parlament Europeu a la fi de novembre. Els dos juristes formen part del reduït grup de sis professionals convocats per la Comissió d’Assumptes Jurídics.

Carlos Esplugues Mota és catedràtic de Dret Internacional Privat, membre del grup MedArbValencia i director del Màster en Dret, Empresa i Justícia. José Luis Iglesias Buhigues és catedràtic emèrit de Dret Internacional Privat i antic director en el Servei Jurídic de la Comissió Europea.

Els professors Esplugues i Iglesias formen part del reduït grup de sis professionals europeus que han sigut convocats per la Comissió d’Assumptes Jurídics del Parlament per a revisar la posada en pràctica de la Directiva 52/2008/CE.

Les contribucions dels sis ponents convidats acaben de ser publicades pel Parlament en l’obra col·lectiva ‘The Implementation of the Mediation Directive’, que es pot trobar en obert en l'enllaç:

http://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/IDAN/2016/571395/IPOL_IDA%282016%29571395_EN.pdf