El programa ‘diversitats’ es presenta al Jardí Botànic

  • Gabinet de Premsa
  • 7 de novembre de 2017
 
Logo del programa.
Logo del programa.

El programa d’igualtat en la diversitat de la Universitat de València es va presentar aquest dilluns 6 de novembre en el Saló d’Actes del Jardí Botànic. La vicerectora d’Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat, Maria Vicenta Mestre, obrí la jornada, acompanyada per Jordi Caparrós, delegat del Rector per als Estudiants; i per José Ramírez, vicegerent de Recursos Humans i Organització Administrativa de la Universitat.

A les 10 hores, el director general de l’Agència Valenciana d’Igualtat en la Diversitat, José de Lamo, oferí la conferència ‘Legislació autonòmica en matèria de diversitat: reptes per a les administracions públiques’.

A les 11:15, José Ignacio Pichardo, professor del Departament d’Antropologia Social de la Universitat Complutense de Madrid, parlà sobre les ‘Experiències i protocols d’actuació en la implantació de polítiques de diversitat’.

La diversitat constitueix un repte per a les administracions publiques, entre elles la universitat, d’acord als canvis en la legislació, tant autonòmica com estatal, que li afecten directament com a institució pública d’ensenyament superior. Així, i per tal d’aprendre metodologies i experiències pràctiques que guien el treball de les universitats en aquesta direcció la Universitat ha organitzat aquesta jornada de formació. 


 

Arxivat en: Igualtat