Reconeixement a la Universitat per afavorir la inclusió sociolaboral de persones amb síndrome de Down

  • 29 de juny de 2017
 
Inclusió sociolaboral de persones amb síndrome de Down

La Universitat de València rep aquest divendres un premi de la Fundació Asindown com a empresa col·laboradora i que afavoreix la inclusió sociolaboral de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals. A l’acte assistirà la vicerectora de Professorat, Ordenació Acadèmica i Sostenibilitat, Maria Vicenta Mestre, qui recollirà el reconeixement en un acte que començarà a les 10:30 hores en el Centre Cultural La Beneficència.

En l’acte participaran el president de les Corts, Enric Morera; el secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedeu; i la presidenta d’Asindown, Maria del Mar Galcerán. En el lliurament dels guardons participarà també la subdirectora general corporativa de Divina Pastora Seguros, Pilar Nieto. L’entrega es realitzarà atenent a les Pràctiques formatives i laborals en les empreses; la Contractació laboral estable i de qualitat; i la Promoció, difusió i finançament dels valors i projectes de la Fundació Asindown.

Així, la Universitat rebrà diferents guardons atenent a aquesta classificació. A més del Rectorat de la Universitat reben distinció la Fundació Universitat Empresa Adeit, la Unitat per a la Integració de persones amb Discapacitat, la Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat, la Fundació Parc Científic de la Universitat, la Biblioteca d’Humanitats, i la Fundació General de la Universitat. 

Asindown té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida dels membres i afavorir la seua inclusió i participació com a ciutadans de ple dret mitjançant la promoció de recursos i suports per a la investigació i el seu desenvolupament personal, social, educatiu i laboral.